Chatanooga Tennessee - Auburn Alabama
Vandaag rijden we 2 etappes , eerst 175 km naar Atlanta, daar gaan we 2 fietsen ophalen en 2 stoelen voor buiten, dat doen we bij de camper dealer waar we straks de camper ook moeten afleveren, daarna nog 275 km naar Auburn .
We besluiten om het eerste deel over de snelweg te gaan, ook al omdat we halverwege nog een Outletcenter willen aandoen, om daar wat kleding te kopen.
Dit alles verloopt zoals verwacht soepeltjes, hoewel ik mijn twijfels heb over de kwaliteit van de fietsen, die zijn al zo vaak verhuurd denk ik, dat ze al een keer of tien betaald zijn.
Maar ja zo werkt dat nu eenmaal bij commerciële bedrijven.
Ook blijkt bij aankomst op de camping dat de fietsdrager bijna uit elkaar valt, want er zitten maar liefst 4 bouten los, dus moet ik op zoek naar gereedschap, een buurman is zo vriendelijk mij een bahco en een waterpomp tang te lenen,
Heb overigens niet zo heel veel vertrouwen in dat ding, kunststofringen tussen M10 bouten ??? Amerikaanse constructie denk ik.
Maar we zullen zien of het blijft zitten.
De stoeltjes zitten prima, ik kreeg van die man een extra zware uitvoering, waarom weet ik werkelijk niet. ☺
We staan nu op een camping aan de rand van de stad op het terrein van de universiteit, had ik nooit gedacht, ooit nog eens de nacht door te brengen op een universiteit, ben benieuwd of ons IQ morgen hoger is, nog hoger ja, inderdaad. ☺
We staan nu wel vol in het licht van het universiteitshonkbal stadion,
Het zal straks wel uit gaan hopelijk.
Internet heeft de camping niet, maar een illegale tap van de universiteit werkt dus ook.
Morgen komen we eindelijk aan bij de golf van Mexico als het goed is.
Helaas kom ik er nu achter dat het uploaden van de foto's niet lukt, ik denk dat de fout in Nederland op de server zit, mijn Nederlandse Back-up (Fred) is er mee aan de gang, dus volgen de foto's later.